kalender

 
 
 Nye fænomenale lokaler under istandsættelse

Yunior Hurtado- soloudstilling

Lørdag d. 6 Oktober

Hurtado er anerkendt langt ud over Cubas egne grænser og opkøbes blandt andet af amerikanske samlere.

Galleri Puls Art har i mange år været Yunior Hurtados faste udstillingsbase i Europa, og kendere af galleriet vil vide, hvor mange af hans glade, varme motiver der her er blevet præsenteret.

Kunstneren er kendt for sine storsmilende kvinde- og mandeportrætter med solbriller med spejlrefleks, hvori man med kendskab til storbyer vil kunne aflæse, hvor de afbildede personer befinder sig. Hurtados farver er varme og gyldne som selve klimaet på Cuba.


 Du finder flere oplysninger om Bolig Mad Design messen i Forum på messens egen hjemmeside.  Klik  HER  for at få flere informationer.

Du finder flere oplysninger om Bolig Mad Design messen i Forum på messens egen hjemmeside.

Klik HER for at få flere informationer.

Bolig Mad Design

Weekenden, den 19.-21. oktober

Hen over weekenden, den 19.-21. oktober deltager Galleri Puls Art med en stand på den store Bolig Mad Design messe i Forum i København.

Standen vil blive passet af kunstneren Henrik Elnegaard, der ejer galleriet, og af kunsthistoriker, mag.art. Lise Seisbøll.


lille-habana-2.jpeg

Little Habana

Lørdag den 3. November

På udstillingen Little Habana, præsenteres nye værker af en række af galleriets faste cubanske kunstnere.

Atter fyldes galleriets høje, lyse rum af de varme farver, der stråler ud fra cubanernes paletter. Kunstnerne er udvalgt og inviteret ikke mindst på grund af, at de alle er blændende dygtige teknikere, der alle mestrer at skabe billeder, der imiterer virkeligheden så godt som noget fotografi.

Mange af motiverne går under betegnelsen Magisk Realisme, et latinamerikansk sidestykke til surrealismen – ofte med anstrøg af humor og glæde.


henrik-elnegaard-udstilling-24-11-18.jpeg

Henrik Elnegaard og michael bundesen- dialogudstilling

Lørdag den 24. November

er der åbning af en dialogudstilling imellem Henrik Elnegaard og Michael Bundesen.

Den tidligere Shubidua-forsangers muntre, sprudlende motiver har altid referencer til nogle af de mange hits, som Shubidua igennem tiden har skabt. Med en ekspressiv streg og stærke, spillende farver giver Michael Bundesen nyt visuelt liv til Hvalen Valborg, Stærk Tobak og mange andre kendte musiknumre.

Henrik Elnegaard præsenterer samtidig en serie nye værker, der pulserer i spændrummet imellem det nærmest abstrakte landskab og de mere genkendelige motivfragmenter.

Elnegaards billeder er altid helt lys-eksplosive: Hvid, gul og sommetider bladguld kiler sig skinnende ned over billedfladen, hvad enten helheden er holdt i nordiske, blå-grønne nuancer eller de mere sydlandske, rødgyldne og violette farvetoner.


50-vaerker-under-5000.jpeg

50 værker under 5000

8.-9. December

Året afsluttes med begivenheden 50 Værker Under 5.000, et brag af en udstilling til uhørt billige priser, der finder sted lørdag-søndag.

Mere information om, hvilke kunstnere der vil deltage, bliver sendt ud, når vi kommer tættere på december måned.