Peter Christoffersen

Intenst sansende eventyrer

Billedkunstneren Peter Christoffersen er en sand virtuos til at afbilde sansninger og stemninger. Han maler vibrerende antydninger af et rum, en vej ind, en trappe, et løvfald. Ofte fornemmer man også billedets hviskende besked gennem hurtigt nedskrevne, diskrete stikord, et lille digt. Beskeder afslører sig for det skarpe blik. Kunstneren mestrer med spartel og pensel at sætte et væld af smukt changerende pasteller i svingninger med intense spots af lysende, rene grundfarver.

Eventyreren Peter Christoffersen har rejst verden tynd, sommetider højt mod nord, og hans billeder fra bl.a. Grønland og Færøerne har gjort ham bredt kendt. Tidligt begyndte han også at søge endnu fjernere mål, og udstillinger igennem årene har afsløret dyb inspiration fra natur- og arkitekturoplevelser i Mongoliet, Yemen, Nepal, Bali, Vietnam og Japan, de Vestindiske Øer, Haiti, Jamaica, Argentina og Chile, USA, Canada og Rusland og hele Europa på kryds og tværs. På alle rejser har kunstneren sanset sig frem og samlet inspiration til de stemningsbilleder, som hele livet igennem har været hans levevej.

Som noget nyt er Peter Christoffersen i de senere år begyndt at skabe billeder sammen med sin datter, den meget dygtige, drømme-realistiske maler Mette Nørregaard. Flere af værkerne på Galleri Puls Arts udstilling er resultater af det spændende samarbejde, som kunstnerne kalder ”Duet”.

Peter Christoffersen

Peter Christoffersen


Warming Up - Solgt

Warming Up - Solgt

With Time I Dream- Solgt

With Time I Dream- Solgt

Stol- Solgt

Stol- Solgt