Indretning

 
 

vi brænder for kunsten. 

God og levende kunst skaber glæde og liv - det beriger omgivelserne med stemning og fordybelse. God kunst kan skabe bedre rammer for kreativitet og trivsel. Det være sig i en virksomhed eller i et privat hjem.

Galleri Puls Art har flere kunstkonsulenter tilknyttet, som er specialiseret i både at skabe og finde den rigtige kunst og samtidig afkode de vidt forskellige behov, som må findes i form af stil, temperament og budget. Det er helt op til kunden selv, hvor meget man vil involveres i processen. Galleri Puls Art kan efter ønske assistere og rådgive lige fra udvælgelsen til ophængningen af kunsten.

 

Virksomheds_udsmykning.jpg

Indret med kunst

Bliv inspireret! - At indrette med kunst, kan være en kunst i sig selv. 
Skulpturelle former, kunst og design, spiller en stor rolle i det private hjem... Og heldigvis, for vi brænder for at skabe den! I Galleri Puls Art har Henrik Elnegaard, specialiseret sig i at designe og indrette private hjem så både stedet og kunsten fremstår stilsikkert og opnår maksimal effekt.
 Har du behov for rådgivning, træder vi til i bedste "SKROT TIL SLOT" stil. Du er selvfølgelig også velkommen til, bare at kikke forbi vores galleri, se kunsten og blive inspireret.
Til inspiration henviser vi til BO BEDRE's bolig-reportage september 2007: ”OMBYGNING TIL ET KUNSTVÆRK”, hvor Henriks private bolig blev præsenteret. Billederne nederst er fra denne bolig.


Virksomhedsudsmykning

Det er ikke ligegyldigt hvad, der hænger på væggene i en virksomhed. Udsmykning er i høj grad med til at profilere virksomheden i forhold til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. 
Kunstnerisk udsmykning er også af væsentlig betydning for firmaets rammer og miljø. En virksomheds rum skal være imødekommende, fokuserende, fordre fordybelse og beslutninger. Fra mødelokalet til kantinen skal rummene danne ramme om tanker og vigtige beslutninger. Kunst kan være med til at skabe disse rammer. God kunst indbyder til fordybelse og kreativitet. God kunst skaber rum med stil og glød, og giver nye impulser til tankerne - det er en ekstra dimension som bringer liv til omgivelserne.
Kunst er også en investering med fradragsret. Generelt vil prisen på god kunst stige i takt med kunstnerens popularitet. Men vigtigst af alt giver kunst glæde og liv i rum, gange og mødelokaler.
Ved at se på en virksomheds fysiske rammer og profil i helhed kan skabes en optimal løsning, der giver glød, stemningsfuldhed og harmoni.

Virksomheds_udsmykning.jpg

Kunstforening_udsmykning.jpg

Udsmykning i kunstforeninger

Sideløbende med Galleri Puls Arts stemnings-fulde galleriarrangementer, arrangerer galleriet ligeledes udstillinger i kunstforeninger i samarbejde med de respektive kunstforeninger.
Det er altid spændende at få kunstnere ud i foreninger og dermed have mulighed for at udbrede kendskabet til vores skønne kunstnere enten i seperatudstillinger eller i gruppesammenhænge.
De forskellige kunstnere i Galleri Puls Art har hver især udstillet mange steder, og galleriet har derfor stor erfaring i udstillinger i kunstforeninger. Dog skal det nævnes at der er forskellige betingelser for udlån af de forskellige kunstnere.