Vær bevidst og skab positiv energi - kontroller dit tankesæt og opnå dine drømme

Invitation-til-et-engergifyldt-foredrag.jpg

Invitation til et energifyldt foredrag

Ulrik Nerløe, Unified People og Galleri Puls Art inviterer til en unik oplevelse med fokus på god energi, bevidsthed og fremfor alt nærværet til det bevidste liv.

”Det du tænker er det du tiltrækker” tror du på det? Vi lever vores liv på autopilot primært drevet af vores vaneglade hjerne. Vi tænker 60-80.000 tanker i døgnet hvor gennemsnitlig 80% er negative eller frygtbetonede. Den bevidste personlige indsigt og udvikling er det største potentiale, der ligger i os mennesker. Vi indeholder alle nøglen til dette uudnyttede potentiale, så det er kun et spørgsmål om hvordan DU finder vejen til realiseringen.

Samtidigt vil det være muligt at opleve energifyldte malerier af Henrik Elnegaard og andre kunstnere, som vil være med til at bidrage til den unikke oplevelse.

19.6. kl. 17:00

Galleri Puls Art

Smallegade 42

2000 Frederiksberg

Tilmelding på info@unifiedpeople.com

Ulrik Nerløe, Int. Bestseller, Ekspert i udvikling af lederskab og personlige transformationer, har udviklet en filosofi indenfor disse områder, som kan ændre din eller en organisations trivsel, performance og sammenhold på rekordtid! I forbindelse med udgivelsen af hans internationale bestseller, er han blevet interviewet til de største Tv-stationer og podcasts i USA og dette er din mulighed for at opleve ham live i form af et kortere, men intensivt foredrag der kombineres med en god netværksmulighed i smukke rammer hos Galleri Puls Art v. Henrik Elnegaard.

OBS. Der vil være et filmhold til stede som vil optage under eventen