Hvordan køber du et maleri?

Hos Galleri Puls Art lever vi af at formidle kunst til kunstinteresserede mennesker. Vi glæder os over alle dem der besøger vores galleri og nyder vores udstillinger.

Der er rigtig mange der følger med i vores nyhedsbrev udelukkende for at se hvornår vi har fernisering og udstiller nye værker - både fra eksisterende kunstnere, men også fra nye.

Vi ønsker at vores kunst skal ud i så mange hjem som muligt.

Derfor har vi har set lidt på hvilke muligheder der er for at finansiere et maleri eller et kunstværk fra Galleri Puls Art.

Finansieringsmuligheder

Der er forskellige måder at finansiere sit maleri på:

Mange har mulighed for at købe kontant. De har måske et job, som giver rum for køb af denne størrelse eller også har de sparet op i et stykke tid for at finde det rette maleri.

Andre har arvet eller har på anden måde et større beløb stående til fri disposition på deres bankkonto.

Så er der muligheden for at låne penge til et maleri. Vi vil på ingen måde blande os i hvordan pengene til køb af et maleri fremskaffes, men vi vil gerne give et par råd med på vejen hvis der er nogen af vores kunder der vælger at finansiere købet med et lån.

En oplagt mulighed for at låne penge er at gå til sin bank. De kender ens økonomi på godt og ondt og kan råde til hvad der er bedst. Men de råder dig nok ikke til at gå til konkurrenten selvom renten er billigere hos dem. Deres job er jo at sælge produkterne fra den bank de repræsenterer.

En anden mulighed er at anvende en lånesammenligningsside eller låneportal. Der findes flere, som kan findes på internettet, men det er ikke alle der giver en objektiv og korrekt oversigt over tilgængelige lån.

Sammenligning af lån

Da vi undersøgte emnet fandt vi at rigtig mange anbefaler at tage det mest populære lån. Det synes vi er mærkeligt. Efter at have undersøgt lånet nærmere viste det sig også at det langt fra var det billigste. Låneportalerne får en ‘belønning’ for at henvise en kunde. Vi har derfor mistænkt nogen af dem for at henvise til de låneudbydere, som giver det største belønning.

Hvis du står i en situation hvor du har behov for at låne penge til køb af kunst, så har vi fundet tre sammenligningsportaler, som alle udregner omkostningerne korrekt, medtager alle udbydere og viser det billigste lån først.

Det er i tilfældig rækkefølge: mybanker.dk - dkpenge.dk og samlino.dk.

Af de tre ovennævnte har dkPenge lavet en anmeldelse af vores galleri. Du kan læse anmeldelse af Galleri Puls Art her.

Brug en af ovennævnte udbydere hvis du ønsker at finde det billigste forbrugslån på markedet.

Hvordan køber du maleriet hos os?

Hvis du er til en udstilling og du forelsker dig i et maleri så kontakt os blot. Vi rådgiver dig gerne om valg af maleri. Måske har du et billede på din telefon af det rum hvor maleriet skal hænge. Måske kan du beskrive det så godt at vi kan guide dig ud fra det. Det er vigtigt at størrelsen på maleriet matcher det rum det skal hænge i, at lyset er godt og at indretningen kan bære netop det maleri du er faldet for.

Det har vi rigtig god erfaring med. Når du har besluttet dig aftaler vi betaling og levering. Så sætter vi et skilt med solgt på maleriet, derefter kan du få det leveret - eller du kan afhente det - når udstillingen er slut.

Det skal ikke være svært at købe et maleri hos Galleri Puls Art.

Team Puls Art

Team Puls Art